Pak je Podium TV 171: Verdienen door Versace! (Plus cadeau!)

Thumbnail PJPTV 171 Verdienen door Versace

Natuurlijk trek ik een panterprintje aan. What else? Op een ijskoude gladde ochtend spring ik in de trein naar het hoge noorden, om samen met mijn vriendin Janneke Jager de tentoonstelling over modeontwerper Gianni Versace te bezoeken.

Gouden krullen, panterprint, felle kleuren, Medusa-hoofden overal: een knallend over-the-top fashionfeest!

Check in deze video de overvloedige ontwerpen en welke lessen JIJ kunt leren van Versace!

Wat haal ik hieruit?

Versace is natuurlijk een vakman, zijn moeder was al coupeuse, dus hij kreeg kleding maken van kinds af aan mee. Alles zit goed in elkaar en hij speelt met zijn Italiaanse roots en de geschiedenis van oude Griekse invloeden en barok Zuid-Italië.

Maar tegelijkertijd is er zo’n lol en showmanship! En dat is ook wat ik jou gun. Hoe kun je met luchtigheid en humor het leven en werk aan?

Het zijn nu donkere en grauwe dagen, dus dan kunnen we dat goed gebruiken.  Soms heb ik moeite om uit de kerstvakantie-vibes te komen en kost het me moeite weer op te starten. Herken je dat??
Daarom heb ik iets leuks en GRATIS voor je in het nieuwe jaar. Voor jou en mij om januari met een knal te beginnen.

Dus om je met humor, zelfspot EN nuttige kennis van dienst te zijn organiseer ik op donderdagochtend 19 januari ‘De grote Zelfsabotage Show! En hoe jij ervoor zorgt dat je jouw ambities niet cancelt.’

Doe je mee? Schrijf je HIER in! 

Liefs Eva

PS: Ik wens je natuurlijk een heel gelukkig 2023! We maken er een mooi jaar van samen, vol positiviteit, opvrolijken en energie. Let’s do this!
En laat je niet gek maken. Kijk HIER als je soms de moed verliest. 💜 www.evabrouwer.tv/zelfsabotageshow

Ook interessant om te lezen

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches