Pak je Podium TV 168: Hoe leg je kennis in je hoofd uit aan anderen?

Thumbnail pjptv168 Hoe leg je kennis in je hoofd uit aan anderen?

Hoe gaat het met je? Heb je een fijne zomer gehad? Ik hoop het!

Na een lekkere vakantie zowel in real life, als in jouw en mijn e-mailbox, gaan we weer beginnen en ik heb gelijk iets leuks voor je: op 15 september sta ik in Groningen op het Grootste Kennisfestival als spreker. Het is een combinatie van de inhoud van een heel groot congres met de sfeer van een muziekfestival. Superleuk dus!

Kennis is natuurlijk leuk, maar hoe zorg je dat het beter overkomt op anderen? Daarom mag ik een bliksemversie van De Impactversneller op het podium doen, zodat je meer indruk maakt en invloed hebt. 

Ik maakte DEZE korte video voor je.

Vind je het leuk om daar mijn verhaal te horen, maar ook die van vele, vele andere zeer interessante sprekers? Ik heb een kortingscode voor je! Als je bij het aanmelden: viaspreker@#kennisnoord invult (in het veld voor de kortingscode) betaal je als individuele deelnemer geen 199,- maar 185,-.

Aanmelden kan via deze link.

Wie zie ik daar?? 😉

Liefs Eva 

PS: Ik ben mijn jolige zelf, maar als je me op Instagram volgt, weet je wellicht dat er ook meer speelt privé. Het mag er allemaal zijn. <3 Daarover volgende week meer.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches