Pak je Podium TV 168: Hoe leg je kennis in je hoofd uit aan anderen?

Thumbnail pjptv168 Hoe leg je kennis in je hoofd uit aan anderen?

Hoe gaat het met je? Heb je een fijne zomer gehad? Ik hoop het!

Na een lekkere vakantie zowel in real life, als in jouw en mijn e-mailbox, gaan we weer beginnen en ik heb gelijk iets leuks voor je: op 15 september sta ik in Groningen op het Grootste Kennisfestival als spreker. Het is een combinatie van de inhoud van een heel groot congres met de sfeer van een muziekfestival. Superleuk dus!

Kennis is natuurlijk leuk, maar hoe zorg je dat het beter overkomt op anderen? Daarom mag ik een bliksemversie van De Impactversneller op het podium doen, zodat je meer indruk maakt en invloed hebt. 

Ik maakte DEZE korte video voor je.

Vind je het leuk om daar mijn verhaal te horen, maar ook die van vele, vele andere zeer interessante sprekers? Ik heb een kortingscode voor je! Als je bij het aanmelden: viaspreker@#kennisnoord invult (in het veld voor de kortingscode) betaal je als individuele deelnemer geen 199,- maar 185,-.

Aanmelden kan via deze link.

Wie zie ik daar?? 😉

Liefs Eva 

PS: Ik ben mijn jolige zelf, maar als je me op Instagram volgt, weet je wellicht dat er ook meer speelt privé. Het mag er allemaal zijn. <3 Daarover volgende week meer.

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches