Pak je Podium TV 122: Het is tijd om jezelf een nieuw verhaal te vertellen

PJPTV 122 Vertel jezelf een nieuw verhaal

Soms wou ik dat er een ander woord was voor ‘storytelling’. Het kan overkomen als een trucje, terwijl het eigenlijk een way of life is. Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer ont-zien. 

Als je moet presenteren kun je je machteloos voelen, verloren, nerveus, beschaamd, bekeken.

Ik pretendeer niet dat ik alle zenuwen weg kan nemen. (Was het maar zo’n feest, dan was mijn eigen leven ook een stuk relaxter!) Maar ik durf wel mijn hand in het vuur te steken dat ik je het verhaal van je leven kan laten vertellen. En dat je toehoorder(s) aan. Je. Lippen. Hangen.

Het is magie, ik kan het niet anders zeggen. En het is niet eens alleen een middel om een ander iets te vertellen. Je kunt jezelf ook een ander verhaal vertellen. Niet om jezelf voor de gek te houden, maar om jezelf te helen. Om betekenis te geven. 

Bekijk hieronder het verhaal van spreker Saakje Bakker. Zij was een van de deelnemers van de Pak je Podium Masterclass onlangs en toen zij haar verhaal vertelde ging er een online siddering door Zoom. Dit is het dus.

Bekijk de video hier en ga doorvoelen wat de kracht is van een verhaal puur voor jouzelf.

Met grote trots kan ik je vertellen dat ik weer de deuren open van een nieuwe ronde van het Pak je Podium Programma. Echt, daar word ik zo blij en dankbaar van. Ook al weet je nu nog niet wat je straks op het podium gaat vertellen. Ik weet het wel. Door jou de juiste vragen te stellen, komt het naar boven en dan polijsten we samen.

Het is straks alsof je door een poort stapt naar je toekomstige zelf. Die leider, die spreker, die veranderaar. Van wie het noodzakelijk is dat ze haar mond opentrekt. En haarzelf en haar publiek een nieuw verhaal vertelt. 

Zie jij jezelf al staan? Er zijn maar een paar plekjes en ze gaan hard. Ik maak graag persoonlijk kennis via www.evabrouwer.tv/strategiegesprek

Ik kijk er naar uit je te spreken. Let the magic begin.

Liefs Eva

PS: Het is tijd om je podium te pakken: www.evabrouwer.tv/strategiegesprek

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches