Pak je Podium TV 121: Je podium pakken is niet alleen voor ondernemers!

Je podium pakken is niet alleen voor ondernemers

Het lijkt misschien wel altijd of ik altijd mijn podium pak, maar schijn bedriegt! 😉 Als presentator ben je gewend anderen in het zonnetje te zetten, maar wat laat je van jezelf zien? Misschien herken jij dat ook: het ‘het-draait-niet-om-mij-maar-om-de-ander-syndroom’.

Natuurlijk draait het niet alleen om jou, maar als we allemaal maar naar elkaar wijzen ‘ga jij maar!’ is er uiteindelijk niemand aan de beurt. Het draait dus OOK om jezelf!

Maar het is ongemakkelijk om de spotlight op een elegante manier op jezelf te richten.

Daar heb ik een hack voor: laat je interviewen! In mijn geval deed mijn geweldige coachee Maxime Coesel dat, die zich 4 maanden door mij liet coachen om een nog betere presentatrice te worden. Hoe leuk om op mijn event door haar aangekondigd en bevraagd te worden!

Daardoor kon ik ook dit misverstand over Pak je Podium wegruimen:

Of jouw doel nou meer klanten krijgen is of meer impact maken, ook als je bij een organisatie werkt: je podium pakken is een must om jouw doel te bereiken!

Wat is dat voor jou? Graag nodig ik je uit om morgenochtend 10:00 mee te doen aan een spontane extra online Masterclass ‘Pak je Podium om jouw doel te bereiken’.

Het is in Zoom, dus we kunnen elkaar zien en het is persoonlijk. Graag neem ik je mee in de stappen die ik heb gezet om mijn droomdoel te bereiken (bestseller!) en de concrete vertaalslag voor jou. 

Schrijf je in via www.evabrouwer.tv/doelbereiken en ontvang direct de inloggegevens.

Tot morgenochtend 10:00 uur!

Liefs Eva

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches