Pak Je Podium Professional - Pak je podium

Pak je Podium Professional

Zorgen dat je er écht staat

Wil jij kunnen spreken voor groepen vol zelfvertrouwen? Jouw klanten, team of medewerkers inspireren en betrouwbaar overkomen als dé expert op jouw gebied? Of wil je jouw team meer laten stralen?

Ontdek hoe jij jouw podium kunt pakken! Ook online!

aanbevolen door

vind jij spreken lastig?

Je wilt graag presenteren, maar het moet beter. Je weet niet welke verhalen je het beste kunt kiezen, beheerst de techniek niet optimaal en je hebt ook geen vaste structuur waar je keer op keer op terug kunt vallen. Je doet nu maar wat en er zit ook geen consistentie in. Je hebt geen duidelijk en onderscheidend verhaal en daarom krijg je ook weinig reacties op je uitingen. Dat is demotiverend. Je perfectionisme zit je teveel in de weg.

Klinkt dit je bekend in de oren? Je bent zeker niet de enige. Belangrijker nog; ik heb voor jou een hele krachtige oplossing.

Durf te veranderen, pak die kans!

schitteren in de spotlights

Wat als jij voortaan altijd weet wat je moet zeggen en hoe je het moet zeggen. Als je houvast hebt door structuur en je niet terugdeinst om met een persoonlijke ervaring of voorbeeld te komen om je punt te maken. Daardoor onderscheid je je van anderen en straal je zelfverzekerdheid uit en maak je makkelijk contact met anderen. Jouw publiek voelt zich gehoord en gezien en je weet goed verbinding te maken en je komt empathisch over.

Je podium pakken, presenteren en storytelling toepassen zijn de must have skills van deze tijd. Zeker in coronatijd waarin het niet vanzelfsprekend is dat je met je publiek in dezelfde ruimte bent, heb jij de techniek en het zelfvertrouwen om jezelf te laten zien en te onderscheiden van de rest. Hierdoor trek je nieuwe klanten aan, groeit je bedrijf, weet je succesvol je team te motiveren en ben je een inspirerend rolmodel.

Ik ben er om jou te helpen!

Online Presenteren Eva Brouwer

"If you're not making bloopers,
you are not learning."

PERSOONLIJKE SPREKERSTRAINING

Eva biedt een individuele sprekerstraining op basis van haar beschermde P.O.D.I.U.M.-methode. Hiermee ga je aan de slag met een eigen TEDX-talk. Het belangrijkste is dat je samen met Eva tot een uniek haakje komt, dat jou onderscheidt van andere sprekers, op basis van jouw unieke expertise en persoonlijke ervaring. Eva werkte eerder samen met mensen uit het bedrijfsleven op het hoogste niveau om hen klaar te stomen voor die belangrijke presentatie of onderscheidende keynote.

"Verstop je talent niet, maar deel het!"

Uiteraard zijn de trajecten op maat te bespreken. Eva maakt een gewenste invulling op het gebied van sales, online marketing, storytelling, communicatie of pitchen. Al naar gelang waar de behoefte ligt.

De basis blijft Eva’s beproefde eigen model de ‘Pak je P.O.D.I.U.M. Presentatie versterker’.

Eva heeft per jaar enkele plaatsen voor een groepstraject voor bedrijven. Neem contact op wanneer je kunt beginnen. Uiteraard kun je altijd beginnen met een van Eva’s online trainingen.

Maak vandaag nog een afspraak.

Klanten aan het woord

Verstop je talent niet, deel het!

jouw beste presentatie ooit

Eva Brouwer van Pak je Podium is een meester in het achterhalen van jouw verhaal en ervaringen, die uniek zijn voor jou! Zaken die jij als volkomen vanzelfsprekend beschouwt, weet zij op te poetsen en blinkend in jouw professionele etalage te zetten.

In dit hybride tijdperk van online presenteren, kun je echt niet meer aankomen met je Powerpoint. 😉 Het nieuwe leidinggeven vraagt om verbinden en connecten. Dat moet met persoonlijk contact en oprechte interesse. Storytelling, meer energie en interactie gaan je helpen om mensen echt te zien en te horen en om jezelf zichtbaar te maken. Ook online vraagt dit om nieuwe soft skills, of het nu gaat om videobellen, vergaderen of een webinar.

Om mensen mee te krijgen, moeten ze jou verhaal vóór zich kunnen zien. Dat vraagt om visie in de letterlijke zin van het woord. Kun jij al beeldend vertellen? Pas dan kun je  mensen motiveren en worden ze enthousiast!

Growing by doing!

maak meteen een afspraak

Benieuwd naar wat een training voor jou persoonlijk of voor je medewerkers kan betekenen? Maak hieronder meteen een afspraak voor wanneer het jou goed uitkomt. Dan ontdekken we samen welk traject het beste past bij jouw uitdaging. 

van struisvogel naar flamingo

 Eva Brouwer is bestsellerauteur van het boek ‘In 10 stappen online presenteren’, ze is spreker en presenteerde 10 jaar lang op TV en meer dan 200 events live en via livestream. Zo stond ze op het podium met de Koning, premier Rutte en naast de bekende Amerikaanse spreker Robert Cialdini voor DENK producties.

"Niet iedereen zit op jou te wachten, maar sommigen zitten om jou te springen!"

Eva brengt de klassieke lessen van het podium en televisie samen met moderne storytelling en social media. Dit geeft een unieke mix  met een handige structuur, zodat jij jouw verhaal op jouw manier kunt vertellen en duidelijk je punt kunt maken en je expertise laat zien. Met autoriteit en sympathie.

Unleash the beast…ehhh FLAMINGO and go!

veelgestelde vragen

Pak je Podium Professional kun je of individueel volgen of in een groep. Het groepstraject bestaat uit in totaal twee online en twee offline sessie, ondersteund met een online academie vol trainingsvideo’s en een besloten LinkedIn-groep voor video’s en opdrachten.
Eva neemt de groep medewerkers gedurende 3 maanden mee, om ze de basis te leren van storytelling en persoonlijk pitchen, zodat ze met zelfvertrouwen boeiend kunnen presenteren aan collega’s en klanten en ook online de ambassadeur kunnen zijn van het bedrijf.

Na het traject begrijpen deelnemers hoe ze duidelijker kunnen communiceren, welke technieken nodig zijn om je publiek te boeien en hebben ze praktijkervaring opgedaan, zodat hun zelfvertrouwen en expertstatus is gegroeid.

Wil jij zelf door Eva getraind worden? Een snelkooksessie of een langere periode? Neem contact op met Eva voor de mogelijkheden.

Voortaan weet je altijd wat je moet zeggen en hoe je het moet zeggen. Je hebt houvast door de structuur en je deinst niet terug om met een persoonlijke ervaring of voorbeeld te komen om je punt te maken. Daardoor onderscheid je je van anderen en straal je zelfverzekerdheid uit en maak je makkelijk contact met anderen. Jouw publiek voelt zich gehoord en gezien en je weet goed verbinding te maken en je komt empathisch over.

Pak je Podium Professional is geschikt voor teams in organisaties en voor 1-op-1 begeleiding. Eva begeleidt groepen medewerkers in een groepstraject van meerdere sessies of doet 1-op-1 sessies op managers en c-level niveau.

Eva heeft per jaar enkele plaatsen voor een groepstraject voor bedrijven, neem contact op wanneer je kunt beginnen. Uiteraard kun je altijd beginnen met een van Eva’s online trainingen.

Groepstrajecten zijn in bovenstaande vorm €1997,- per persoon. Interessante staffelkorting is mogelijk. De investering voor individuele (sprekers)coaching is in overleg.

Kom in contact

contact formulier

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders