Limes030: Spekman noemt moestuinplan ‘belachelijk’

De laatste Limes030 van het seizoen haalde het nieuws. PvdA-voorzitter Hans Spekman noemde het voorstel van staatssecretaris Jetta Klijnsma om een moestuin te nemen als aanvullend pensioen ‘stom’. Verder ageerde hij tegen de hyperige klaagcultuur in Nederland, die hij kwalificeerde als ‘hijgerige poep’. Duidelijke taal. De invloed van sociale media kwam ook ter sprake tijdens het gesprek over sport. Te gast waren oud-voetballer en sportanalist Jan van Halst, eindredacteur van de Avondetappe van de NOS Martijn Hendriks, en all round mediaman Jan Dijkgraaf.
De ijzersterke column was wederom van Jeroen Weghs en de muziek van Zoe Bhikarie. Limes030 gaat er even tussenuit tijdens de zomermaanden, maar is in september weer terug.

 

 

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches