Aan de ontbijttafel met Hero

Meestal zit je tijdens een presentatie niet te eten, maar waarom het nuttige en het aangename niet met elkaar verenigen? In een kas van de Amsterdamse Hortus mocht ik een ontbijtgesprek leiden tussen werknemers van voedingsmiddelenbedrijf Hero en ambassadeurs uit de voedingsindustrie. En dan mogen de potjes jam en fruitsapjes natuurlijk niet ontbreken. Aan tafel zaten marketingmanagers van Hero en een productontwikkelaar die al 36 jaar werkzaam is op het hoofdkantoor in Breda. Zij gingen in gesprek met voedingsdeskundigen Rolien Scheepbouwer en Suzan Tuinier, foodblogger Frances Lichtenberg en voedingstechnoloog IJsbrand Velzeboer. Hero viert dit jaar zijn 100-jarig jubileum en is onlangs een andere weg ingeslagen. Producten moeten gezonder worden en uitgaan van de kracht van fruit. Maar volledig omslaan is makkelijker gezegd dan gedaan. Want je kunt drankjes of jams niet van de een op de andere dag veranderen, omdat klanten het product dan laten staan. En zou je voor biologische ingrediënten kiezen, dan hangt daar ook een prijskaartje aan. Hero wilde graag weten hoe professionals in het veld aankijken tegen hun ommezwaai en hun mening en opbouwende kritiek horen. En de deskundigen bleken blij verrast door de aanpak van het fruitbedrijf. Oh ja, wist je trouwens dat de R van Hero een blikje met een opengedraaid deksel moet voorstellen? Nog altijd een verwijzing naar de roots van een kleine conservenfabriek in Breda, een eeuw geleden.

Foto: Vincent van Dordrecht

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches