Eerste Weekend Opera Utrecht een succes!

Muziekgebouw Vredenburg Leidsche Rijn had 9 september een primeur, de eerste Weekend Opera Utrecht. In 48 uur tijd kwamen zo’n 100 muzikanten en zangers bij elkaar (amateurs en profs) om samen een opera neer te zetten. In een weekend! Voor deze eerste editie koos dirigent en initiatiefnemer Jan van Maanen voor Aida van Verdi. Het was een concertante versie, dat betekent dat er geen decor en aankleding is, maar dat het draait om de muziek. En that’s where I came in: ik was de verteller, zodat het verhaal wel duidelijk was voor het publiek. De opera was prachtig en verrassend goed, en ik had niet gedacht dat de muziek en het liefdesverhaal tussen Aida en haar Radames zo meeslepend zouden zijn! Bekijk hier onder een korte impressie van de opera, en als het goed is is er volgend jaar een nieuwe Weekend Opera Utrecht!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches