Adem in, adem uit: dit is de sleutel om met je zenuwen om te gaan

Adem in, adem uit

Het is zomer, dus wellicht kun je wat verkoeling gebruiken! Daarom een classic aflevering van Pak je Podium TV over de lessen die je kunt leren over presenteren van een IJSBAD! That’s right: in 120 kilo ijs gaan zitten en dan proberen niet naar adem te happen, ga er maar aan staan! 

De wilskracht die je daar nodig hebt om rustig te blijven, is een mooie metafoor voor omgaan met de spanning en onzekerheden die bij je podium pakken komen kijken. Kan ik dat wel??  Kijk maar mee hoe ik het ervan af breng!!

Denken dat je belemmerende overtuigingen ook echt waar zijn, is een van de valkuilen die ervoor zorgt dat je jezelf niet op vol vermogen laat stralen, maar dimt. 

In mijn nieuwste (gratis!) interactieve e-book met prikkelende vragen en 11 bijpassende video’s ga ik in op ‘De 10 grootste valkuilen om je podium te pakken (en hoe jij die kunt omzeilen!)’. Mijn doel is niet om je te pushen, maar juist de zomer te gebruiken om te reflecteren waarom je doet wat je doet en hoe JIJ zichtbaar kan zijn op een manier die bij JOU past. 

Benieuwd naar dit zomercadeau? Kijk dan snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen.

PAK JE PODIUM! 

Liefs Eva 

PS: Niet iedereen zit op jou te wachten, maar sommigen zitten om jou te springen! Kijk snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen zodat jij je kunt uitspreken voor de mensen die er voor jou toe doen!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches