Wat was het geweldig! Ik die altijd zoveel praat, heb er gewoon (bijna) geen woorden voor. In bijna 3 maanden tijd werkten de 8 vrouwelijke deelnemers van Pak je Podium toe naar het slotevent waar ze live on stage hun verhaal vertelden. Is dat spannend? Ja, natuurlijk is dat spannend!

De een ervaart het misschien als gezonde wedstrijdspanning, de ander staat stijf van de zenuwen, maar het blijft natuurlijk best een stap om ten overstaan van een volle zaal jouw persoonlijke verhaal te delen. Maar ik kan oprecht zeggen: alle acht zijn ze boven zichzelf uitgestegen!

We hebben gelachen, geklapt, oefeningen gedaan, wat traantjes weggepinkt en gingen zwaar onder de indruk en geïnspireerd naar buiten.

Wat houdt de Pak je Podium Prestatiecursus in? Acht weken lang krijg je van mijn videolessen en werkboeken in je mailbox, en krijg je opdrachten en oefeningen waarmee we samen aan de slag gaan in een besloten Facebook-groep. Hier krijg je ontzettend veel persoonlijke aandacht en opbouwende feedback. Maar ik werk wel altijd in een groep, omdat je alleen zo de kracht van presenteren ervaart: het is tenslotte je verhaal vertellen aan anderen.

Liever oefen je dat in een veilige setting met gelijkgestemden, dan ineens op een congres, of sollicitatiegesprek! Ik help je stap voor stap jouw persoonlijke (ondernemers)verhaal te ontdekken en ik breng daar een rode draad in aan. Door met mij te werken kom je dichter bij je missie (de’why’) en kan je die ook beter uitleggen aan anderen.

Je podium pakken betekent niet alleen op een podium staan, maar kansen zien om jezelf aan de wereld te tonen. En dat is niet opschepperig. Vertrouw op mij: de wereld zit WEL op jouw verhaal te wachten. Je moet het alleen gaan delen. Gaan DOEN! En daarmee help ik je. Pak je Podium!

Wil je meer weten? Klik dan hier.