Terug op het Bockbierfestival

Het is een traditie, ook dit jaar presenteer ik het Utrechtse Bockbierfestival op het Ledig Erf. Ik neem de line-up van zondag 16 oktober voor mijn rekening. We beginnen rustig met twee optredens van singersongwriters en eindigen met de vrolijke coverband Lets go bananas. Verder zeg ik: 25 verschillende bockbiertjes en een zonovergoten dag, dus kom dit weekend naar het Ledig Erf!
1 april 2012 presenteer ik trouwens het eerste Lentebockfestival. Ook op het Ledig Erf, dus kom gezellig langs!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches