Terug op het Bockbierfestival

Het is een traditie, ook dit jaar presenteer ik het Utrechtse Bockbierfestival op het Ledig Erf. Ik neem de line-up van zondag 16 oktober voor mijn rekening. We beginnen rustig met twee optredens van singersongwriters en eindigen met de vrolijke coverband Lets go bananas. Verder zeg ik: 25 verschillende bockbiertjes en een zonovergoten dag, dus kom dit weekend naar het Ledig Erf!
1 april 2012 presenteer ik trouwens het eerste Lentebockfestival. Ook op het Ledig Erf, dus kom gezellig langs!

Ook interessant om te lezen

Zo werkt jouw situatie thuis als kind nog door…

Dikke wolken sigarenrook drijven voorbij. Mozart komt uit de grote houten speakers. Mijn opa zit in driedelig pak in zijn eigen stoel, waar niemand anders durft te zitten. Hij houdt een monoloog. Ik ben klein en heb geen idee waar het over gaat, maar ben wel onder de indruk. Ik kijk naar zijn witte achterovergekamde

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders