Pak Je Podium TV 92: Mijn coming out!

PJPTV 92 Spreek het uit en het gebeurt

Twee jaar geleden sprak ik het uit op een podium: de wens om niet langer vooral als dagvoorzitter te presenteren, maar als spreker! “Ja maar Eef, dat ben je toch al??” Zeiden mijn vriendinnen. Ze snapten niet waar mijn twijfel vandaan kwam. Maar ondanks dat ik elke week op een podium stond, voelde het als dagvoorzitter (presentator van zakelijke events) alsof ik altijd in dienst van iemand anders stond. Waar bleef ik dan? Ik had toch zelf ook wat te melden?

Voor mij voelde deze stap om het daadwerkelijk ten overstaan van iedereen uit te spreken als RETEspannend, maar ook als noodzakelijk. Als je het uitspreekt, gaat het voor je werken. En dat deed het voor mij ook! Want onlangs was ik voor het eerst spreker bij Succesgids. Dezelfde club die ook Tony Robbins naar Nederland haalt! Waaah!

Maar het begon hierbij: ik deel het graag met je, om ook jou te inspireren om je podium te pakken en het uit te spreken wat jij het liefste doet. Bekijk de coming out hier:

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Kijk in ons Privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches