Zeg eens eerlijk, blijf je hangen bij dit bericht omdat er SEKSEN in de kop staat? Natuurlijk, seks sells! Dat weten we, maar er is nóg een reden waarom deze kop je aandacht trok.

En die tip kreeg ik van the one and only Maarten Steendam! Hij is tegenwoordig presentator van Hart van Nederland op Talpa, maar vroeger waren we collega’s bij RTV Utrecht. We zaten dus regelmatig samen naast elkaar in de studio om het nieuwsprogramma te presenteren. En van te voren hadden de grootste lol! Toen ik in het begin van de Coronatijd mijn live event in een theater moest omzetten naar een live training via livestream, wist ik meteen: dit wordt een televisieuitzending! En als ik dat ga doen, dan wil ik dat Maarten daar ook bij is.

Ik interviewde hem live in de uitzending en het gave is: Maarten heeft ook heel lang Telegraaf TV gepresenteerd. Ik hoef jou niet te vertellen dat ze bij de krant van Wakker Nederland héél goed koppen kunnen maken! En speciaal voor jou geeft Maarten zijn geheim van een pakkende kop prijs… Kijk je mee?

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest