Zou jij een boek willen schrijven? Het was voor mij persoonlijk een droom, maar heel lang twijfelde ik aan mezelf of ik dat wel zou kunnen. Laat staan dat daar publiek voor zou zijn!

Het grote gevaar van een boek is dat je te lang achter de schermen bezig bent en áls het dan af is, na al die uren zwoegen achter je laptop…POEF! Is het momentum weer weg!

Nu ik zelf twee boeken heb gemaakt (een kinderboek óók voor moeders en mijn boek over live presentaties) weet ik hoe belangrijk het is om ook aan je bereik te werken en al tijdig aan de buitenwereld te laten weten waar je mee bezig bent. Best lastig, omdat je voor het schrijven van een boek juist erg naar binnen moet keren!

In deze video vertel ik je welke fout ik heb gemaakt bij mijn eerste boek en wat ervoor zorgde dat mijn tweede boek juist een succes werd. Zo kun jij niet in deze valkuil trappen. (Uiteraard ook interessant als je tegen een ander project aan zitten te hikken: een (online) training, e-book of gratis weggever!)

Leuk als je deze video een duimpje geeft en abonnee wordt van mijn kanaal, daar staat nog veel meer waardevolle content op!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest