Ik vierde onlangs mijn boekpresentatie en ik kreeg lieve kaartjes om me te feliciteren. Mag jij raden wat daar 9 van de 10 keer op stond? Juist! Flamingo’s in overvloed! 😉

Heel vaak hoor ik dat als mensen een flamingo zien, dat ze dan aan mij moeten denken. Hoewel dit nooit zo de bedoeling is geweest, is mijn gevederde vriend mijn mascotte geworden. En is dit onbedoeld ook onderdeel van mijn ‘personal brand’ geworden. Say what? Jij bent je eigen merk!

Toen ik begon met ondernemen had ik hier totaal geen benul van. Ik koos gewoon de Pantone kleur van het jaar voor mijn logo, en klaar is kees, toch? Nou daar dacht Manon Toma wel anders over! Ik vroeg deze expert op het gebied van personal branding om mijn huisstijl te ontwerpen en ik leerde heel veel van haar. Door haar durfde ik veel meer kleur te omarmen en kreeg ik meer lijn in alles wat ik deelde.

Ik wilde graag drie belangrijke lessen over personal branding van Manon Toma met jou delen. Ik hoor graag hoe jij denkt over jezelf als merk neerzetten. Doe je dat bewust?

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest