Ok, ik had nooit gedacht dat ik ooit deze video zou maken. Toen ik voor het eerst op social media een ‘menstruatie coach’ voorbij zag komen, riep ik hard op “Nou ja!!” en ik klapte verbijsterd mijn laptop dicht. “Dat doe je toch niet?? Over je ongesteldheid praten?”

Dus als jij nu al weg bent, ik kan het je niet kwalijk nemen. 😉

Maar doordat ik de laatste jaren in een omgeving verkeerde met heel veel vrouwelijke ondernemers, veel coaches, voedingsdeskundigen, vaak ook nog vrij spiritueel, ontkwam ik er niet aan. Je menstruatie hoort er nou eenmaal bij! En het kan geen kwaad om meer over je eigen lijf te leren en erover te praten.

Want wat te doen als je ongesteld bent, en een topprestatie moet leveren op het podium? Terwijl je je eigenlijk helemaal niet op je best voelt en misschien zelfs bang bent om door te lekken! (Ik weet het, ik ben helemaal voorbij elke grens. 😉 )

In deze video geef ik je een aantal tips met dank aan menstruatie-expert en schrijfster van het boek ‘Wow ik word vrouw’ Arianne van den Berg. Check snel deze nieuwe aflevering van Pak je Podium TV! Voorbij het ongemak! Hatsa!

Meer weten over presenteren? Check mijn gratis presentatietips, schrijf je hieronder in.

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares