Pak je Podium TV 219: Zo GRIJP je inspiratie en doe je er wat mee!

Pak je Podium TV 219: Zo GRIJP je inspiratie en doe je er wat mee!

Thumbnail 219 Volg de vogel

‘Weet je wat cool is????’ Je lichaam veert op, je ogen glanzen, je blik staart in de verte en ziet al alle geweldige vergezichten voor je…

‘Maar dat lukt toch niet…’ Je houding zakt in elkaar, je staart naar de grond. Je schouders hangen en je gelooft er niet meer in.

Sounds familiar? Dit gebeurt vaak nadat je inspiratie krijgt, daarna krijgen twijfels de overhand en maken ze het idee kapot. Zo zonde! Als je jezelf toestaat WEL die geïnspireerde actie te nemen, ontstaat er MAGIE!

Ontdek in deze video wat Elizabeth Gilbert in een van mijn lievelingsboeken Big Magic erover zegt:

Kortom: Volg de Vogel!

Mijn eerste echte volg de vogel-actie was toen ik in een droom een kinderboek voor me zag en dat ook daadwerkelijk ging maken.

Onlangs was het de Verboden Vrucht 7-daagse. Ik kreeg de zogeheten ‘Divine Download’:
“Ik moet iets met die foto’s in de stijl van Eva en de Appel van kunstenares Saskia de Wal”

Ik volgde de inspiratie, mijn team leverde op stel en sprong een nieuwe webpagina, ik schreef content als een bezetene en het resultaat?
Ik vertelde over De Impactversneller en verkocht ZO veel kaarten dat de zaal nu al dik over de helft vol zit! En het event is pas eind mei! Wow!

Niet alleen had ik waanzinnig mooie gesprekken in de DM tijdens de audio-experience, er gebeurde nog iets dat ik totaal niet had voorzien:

Ik kreeg een waanzinnige NIEUWE golf van inspiratie! Ik werd nog meer bezeten en pakte eindelijk stukken van mijn website aan die me al tijden irriteerden, ik schreef nieuwe content, maakte gloednieuwe werkboeken en schreef pakkende content. Wow, wat was hier aan de hand??

Dat gun ik jou ook! Dat je durft te luisteren naar de ingevingen van jouw eigen creativiteit.

Sommigen noemen het fluisteringen, maar heel vaak is het gewoon alsof er iemand op Schiphol met een gigantisch bord zwaait: HALLOOOO HIERHEEN!!!! Maar zelfs dan presteer je het alsnog om eraan voorbij te lopen.

Niet doen!! Voel de vogel landen op je schouder en volg de inspiratie. Pak die verantwoordelijkheid die erbij komt kijken om de inspiratie daadwerkelijk tot een goed einde te brengen.

Volg de Vogel. Pak je Podium.

Liefs Eva

PS: De kaartjes voor De Impactversneller gaan dus hard! Nu kost een kaartje 297,- ex btw en de prijs gaat later weer omhoog. Investeer in jezelf hiermee, want jouw content ligt ook voor het OPRAPEN, alleen zie je het zelf nog niet. VOLG DE VOGEL en koop vandaag nog jouw ticket: www.evabrouwer.tv/impactversneller

PS: Duurzaam samenwerken? In april start er een nieuw exclusief programma. Een collab met de een van de absolute topcoaches van Nederland. We maken samen een gloednieuw programma op basis van ons eigen GOUD. 1 + 1 = 3!

Meer weten? Reageer dan nu op deze mail of boek jouw afspraak in via www.evabrouwer.tv/gesprek

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 224 Zo makkelijk is het om content te maken!-2

Pak je Podium TV 224: Zo makkelijk is het om content te maken!

De schuifdeuren zoeven open. De lucht is net weer opengetrokken na een regenbui en in de verte zie ik haar al staan… haar handen casual in haar joggingbroek. Comfortabel met haar lengte van vier meter hoog. Vier meter hoog?! Ik heb het over het geweldige standbeeld buiten Station Rotterdam Centraal. Het verbeeldt een jonge zwarte

Lees verder »
Pak je Podium TV 223 Backstage fotoshoot podcast

Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto’s

Klik klik, grabbel grabbel, schaterlachen, WAUW roepen! Hoe KLINKT een fotoshoot? En waarom is dat belangrijk, want bij een fotoshoot draait toch alles om de beelden?? Al mijn hele ondernemersreis maak ik gebruik van foto’s om mijn merk en bedrijf te ondersteunen. Eerst met een selfiestick op straat, toen op vakantie, weer wat jaren later

Lees verder »
PJPTV 222 - Je podium pakken in ROME

Pak je Podium TV 222: Je podium pakken in ROME?

We schieten vol en vallen elkaar in de armen. Pal voor een metrostation waar net een golf mensen uit komt, maar het maakt niet uit. Nicole en ik maken ons los uit onze knuffel en kijken elkaar vol dankbaarheid, een beetje betraand en met een vleugje ongeloof aan: Is het echt gebeurd? Zit het er

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders