Pak je Podium TV 217: Ik kan niet wachten tot ze jouw verhaal horen!

Pak je Podium TV 217: Ik kan niet wachten tot ze jouw verhaal horen!

PJPTV 217 - Ik kan niet wachten tot ze jouw verhaal horen!

‘Ja maar ik heb niet echt een duidelijk aanwijsbaar groots MOMENT. Het is meer een proces.’ Zei de vrouw met haar eigen marketingbureau die nu klantevents houdt en haar publiek aan haar lippen laat hangen met haar sleutelmoment.

Jawel! Iedereen heeft een boeiend verhaal. Zelfs al denk je dat het saai is, niet noemenswaardig, ‘dat is toch logisch?’ of niet aanwijsbaar als verhaal.

En waarom is een verhaal überhaupt de moeite waard? Waarom moet je dat eigenlijk hebben?

Omdat als JIJ niet goed kunt uitleggen waarom je doet wat je doet. Hoe moet je het dan geloofwaardig overbrengen op een ander?

Zie deze korte video:

Neem die stylist van de sterren die al 25 jaar grote namen uit de televisiewereld kleedt: Jeroen Pauw, Marielle Tweebeeke, Bridget Maasland… to name but a few. Toen zij bij me kwam met haar bak ervaring, deelde ze af en toe een foto op Instagram van de sterren die ze kleedde. Maar nooit iets over haarzelf, werkwijze of visie.

‘Ja god, ik ben er ook een beetje ingerold’, zei ze bescheiden.

Dat is misschien wel zo, of zo voelt het, maar dat is natuurlijk niet het inspirerende verhaal waarmee je nieuwe potentiële klanten verleidt.

Terwijl je watertandend naar de schitterende outfits van de sterren loert, komt het niet in je op dat jij haar misschien ook wel zou kunnen inhuren. Hoe vet is dat, dat jij zo’n expert voor jouw eigen kledingkast kunt inschakelen?!

Door haar eigen verhaal, geschiedenis en expertise beter onder de loep te nemen en daar vervolgens ook een praktisch stappenplan aan te koppelen voor content, een lezing of training, geef jij jouw kennis veel meer body.

En hoe vet dat ze nu al op het podium heeft gestaan voor een groep ondernemende vrouwen, in de Telegraaf stond en te gast was in de podcasts van Bridget en Pernille la Lau???

Precies dit snijvlak van jouw persoonlijke verhaal, expertise en personal branding staat centraal tijdens de komende editie van De Impactversneller.

Het heeft een nieuw WAANZINNIG concept en thema dat ik later pas bekend maak. (Mijn handen jeuken om het je te verklappen, maar ik houd me in!!)

Voor de grand reveal van het thema kun je nog gebruik maken van de early early bird korting: nu kost een kaartje slechts 247,- en dat is uiteraard aftrekbaar als zakelijke kosten, of ideaal voor jouw opleidingsbudget.

Let op: MORGEN (22/2) gaat de prijs omhoog, dus als je weet dat je wilt komen, doe jezelf een plezier en koop NU je ticket hier!

Zie ik jou daar? Leuk om je live te zien!!

Liefs Eva

PS: Dit is geen standaard event waar jij achterover leunt en luistert. Het is een seminar en training ineen: je gaat boordevol praktische kennis en ervaring naar huis. Niet voor niets kreeg het even vorig jaar een 8,9! Bevestig dus nu jouw plekje!
Morgen (22/2) gaat de prijs omhoog!!

Ga snel naar www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 224 Zo makkelijk is het om content te maken!-2

Pak je Podium TV 224: Zo makkelijk is het om content te maken!

De schuifdeuren zoeven open. De lucht is net weer opengetrokken na een regenbui en in de verte zie ik haar al staan… haar handen casual in haar joggingbroek. Comfortabel met haar lengte van vier meter hoog. Vier meter hoog?! Ik heb het over het geweldige standbeeld buiten Station Rotterdam Centraal. Het verbeeldt een jonge zwarte

Lees verder »
Pak je Podium TV 223 Backstage fotoshoot podcast

Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto’s

Klik klik, grabbel grabbel, schaterlachen, WAUW roepen! Hoe KLINKT een fotoshoot? En waarom is dat belangrijk, want bij een fotoshoot draait toch alles om de beelden?? Al mijn hele ondernemersreis maak ik gebruik van foto’s om mijn merk en bedrijf te ondersteunen. Eerst met een selfiestick op straat, toen op vakantie, weer wat jaren later

Lees verder »
PJPTV 222 - Je podium pakken in ROME

Pak je Podium TV 222: Je podium pakken in ROME?

We schieten vol en vallen elkaar in de armen. Pal voor een metrostation waar net een golf mensen uit komt, maar het maakt niet uit. Nicole en ik maken ons los uit onze knuffel en kijken elkaar vol dankbaarheid, een beetje betraand en met een vleugje ongeloof aan: Is het echt gebeurd? Zit het er

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders