Pak je Podium TV 181: Een podiumdier heeft ook angsten, maar zo ga jij er mee om

Pak je Podium TV 181: Een podiumdier heeft ook angsten, maar zo ga jij er mee om

Een podiumdier heeft ook angsten, maar zo ga jij er mee om

Ken je dat gevoel vlak voordat je op moet? Aargh! Waarom wilde ik dit ook alweer??
Het varieert van kriebels in je buik tot ronduit misselijk. 

Guess what: zelfs als je heel ervaren bent op het podium, overvalt de spanning je soms! Zeker als de verwachtingen (misschien alleen voor jezelf) hooggespannen zijn.

Ik had het zelf vorig jaar bij de eerste editie van mijn eigen seminar DE IMPACTVERSNELLER. In het creatieproces vooraf had ik er een mega goed gevoel over. Ik voelde me in flow en kon zonder belemmerende overtuigingen de kaarten vol enthousiasme uitverkopen.

Maar toen: Shit got real. Want nu MOEST ik het wel waarmaken!

Het bijzondere is dat ik jou die interne rollercoaster mee kunt beleven. En ervan kunt leren. Want hoe wist ik de zenuwen te kanaliseren tot een succesvol event?

Tijdens het seminar vorig jaar liep de zeer ervaren radioverslaggever en podcastmaker Leonie de Jong met mij mee achter de schermen. Leo en ik hebben jarenlang samengewerkt bij RTV Utrecht. Ze wist mij feilloos vast te leggen, terwijl ik zelf niet doorhad dat ik zo open was!

Ik ben zelf echt blown away door het resultaat. We hebben er een super originele podcast van gemaakt met de live vibes alsof je er zelf bij bent! 

Wat ga je horen?
1) Hoe je van een ervaren podiumdier leert om met je eigen zenuwen om te gaan. You are not alone!
2) Leer meteen van de praktische tips die DE IMPACTVERSNELLER jou instantly brengt. 
3) Hoor de enthousiaste beleving van anderen, hoe ze ter plekke hun verhaal vinden.

Luister hier naar de podcast.

31 mei is de nieuwste editie van De Impactversneller. Hoe stel je jezelf beter voor? Hoe kom je boeiender over op een ander en twijfel je minder aan je eigen verhaal? Aan de reacties van de deelnemers hoor je dat dit event echt een MUST VISIT is! Niet alleen om te luisteren, maar vooral om praktijkervaring op te doen met iets wat best spannend is: jezelf overtuigend presenteren.


Trakteer jezelf hierop, trek het af van de belastingen of declareer je ticket bij je werk. Helemaal tof als je met jouw team of met collega’s komt! Hier wordt namelijk iedereen beter van.

Bestel hier je tickets nu nog voor de early bird en voor de vroege beslissers ligt mijn Pak je Podium carddeck klaar, dus wacht niet te lang!  

Liefs Eva

PS: heb je de foto gezien die ik onlangs maakte bij een historische ruïne? De eerste zie je hier: ze zijn zo vet!!!

Ook interessant om te lezen

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders