Pak je Podium TV 177: Simone Levie over de kracht van het podium

Thumbnail pjptv 176 Simone Levie over de kracht van het podium

Wow dat wil ik ook! Ik zie een filmpje van een vrouw met lange bruine krullen. Haar ogen stralen en haar handen wapperen. Ze vertelt vol vuur over haar grote passie: ondernemen. Maar dat niet alleen, ze deelt ook hoe ze haar persoonlijke tegenslagen overwint en hoe ik ook veel meer in mijn mars heb, dan ik zelf denk.

Op dat moment in 2015 presenteer ik nog het nieuws op televisie. Elke dag komen er items voorbij over leegstand in een winkelcentrum, een gestolen viskar en de kerkklokken van de Domtoren die een liedje van David Bowie laten klinken.

Steeds meer voel ik me verwijderd van het nieuws. Ik raak mezelf kwijt. Dit zijn niet mijn onderwerpen. Wat draag ik nou echt bij in plaats van een doorgeefluik zijn voor andermans verhalen?

Maar dan zie ik de eerste online coaches voorbijkomen. Huh, wat doen die nou? Wow, je kunt gewoon zelf je eigen kanaal zijn! Je hoeft niet afhankelijk te zijn van andermans zender. Ze delen hun eigen een boodschap!

De coach die ik als eerste zie is Simone Levie en door de jaren heen begeleidt ze me in mijn ondernemerschap. Tegelijkertijd sta ik haar bij als het gaat om haar sprekerschap en mediaoptredens.

Coaches maken veel los tegenwoordig. Het is onmiskenbaar dat deze vrouw een pionier is in haar vak en we kunnen allemaal van haar leren. In deze aflevering van Pak je Podium interview ik haar en deelt ze een duistere kant van je podium pakken. Want wat gebeurt er als je als hoge boom veel wind vangt? En hoe kun je dat JUIST weer ombuigen naar een enorme kans?

Bekijk hier het interview.

Binnenkort is Simone’s Event The Roast, waar ik zelf ook een rol vervul op het podium. Koop hier je kaartje, het wordt epic. 

En wordt het eens tijd om niet in de zaal te zitten bij een ander maar ZELF je boodschap te verkondigen? Op het podium van jouw keuze?

Doe dan mee aan Presenteer als een Pro.  Zoals elke ronde vullen de plekken snel en dit is lifechanging! Want hoe ga je je podium pakken als je verhaal niet duidelijk is? Let’s go!

Meld je nu aan voor een gesprek met mij: www.evabrouwer.tv/gesprek

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches