Pak je Podium TV 177: Simone Levie over de kracht van het podium

Thumbnail pjptv 176 Simone Levie over de kracht van het podium

Wow dat wil ik ook! Ik zie een filmpje van een vrouw met lange bruine krullen. Haar ogen stralen en haar handen wapperen. Ze vertelt vol vuur over haar grote passie: ondernemen. Maar dat niet alleen, ze deelt ook hoe ze haar persoonlijke tegenslagen overwint en hoe ik ook veel meer in mijn mars heb, dan ik zelf denk.

Op dat moment in 2015 presenteer ik nog het nieuws op televisie. Elke dag komen er items voorbij over leegstand in een winkelcentrum, een gestolen viskar en de kerkklokken van de Domtoren die een liedje van David Bowie laten klinken.

Steeds meer voel ik me verwijderd van het nieuws. Ik raak mezelf kwijt. Dit zijn niet mijn onderwerpen. Wat draag ik nou echt bij in plaats van een doorgeefluik zijn voor andermans verhalen?

Maar dan zie ik de eerste online coaches voorbijkomen. Huh, wat doen die nou? Wow, je kunt gewoon zelf je eigen kanaal zijn! Je hoeft niet afhankelijk te zijn van andermans zender. Ze delen hun eigen een boodschap!

De coach die ik als eerste zie is Simone Levie en door de jaren heen begeleidt ze me in mijn ondernemerschap. Tegelijkertijd sta ik haar bij als het gaat om haar sprekerschap en mediaoptredens.

Coaches maken veel los tegenwoordig. Het is onmiskenbaar dat deze vrouw een pionier is in haar vak en we kunnen allemaal van haar leren. In deze aflevering van Pak je Podium interview ik haar en deelt ze een duistere kant van je podium pakken. Want wat gebeurt er als je als hoge boom veel wind vangt? En hoe kun je dat JUIST weer ombuigen naar een enorme kans?

Bekijk hier het interview.

Binnenkort is Simone’s Event The Roast, waar ik zelf ook een rol vervul op het podium. Koop hier je kaartje, het wordt epic. 

En wordt het eens tijd om niet in de zaal te zitten bij een ander maar ZELF je boodschap te verkondigen? Op het podium van jouw keuze?

Doe dan mee aan Presenteer als een Pro.  Zoals elke ronde vullen de plekken snel en dit is lifechanging! Want hoe ga je je podium pakken als je verhaal niet duidelijk is? Let’s go!

Meld je nu aan voor een gesprek met mij: www.evabrouwer.tv/gesprek

Ook interessant om te lezen

PJPTV 206 Hoe begin je

Pak je Podium TV 206: De ultieme stap om te beginnen

“Mothers lock your daughters, daughters lock your mothers, geef hem een groot applaus!” Lekkere aankondiging van de populaire podcastmaker en motivational speaker Thijs Lindhout. We zitten samen in een panel bij het event ‘Over Spreken gesproken’, waar we live on stage geïnterviewd worden. Thijs Lindhout heeft op eigen kracht het hele Beatrixtheater uitverkocht met zijn

Lees verder »

Pak je Podium TV 205: Zo begon ik als 7-jarige op het podium

Utrecht 2002. Vol trots gris ik het studentenkrantje uit de bak bij de universiteit. Om mij heen lopen tientallen studenten met hun rugzak over een schouder. Naast me staat mijn beste vriend en mede-geschiedenisstudent Jop. Ik blader snel naar de pagina. ‘Waar staat het nou…??’ ‘Wat zoek je?’ ‘Het interview dat ik heb gegeven voor

Lees verder »
PJPTV 204 Zo hangen ze aan jouw lippen!

Pak je Podium TV 204: Zo hangen ze aan jouw lippen!

Als ik een bepaalde vraag stel in een training krijg ik de meest briljante verhalen. Maar het mooiste is niet eens de inhoud, maar HOE mensen het vertellen. De hele groep ziet het voor zich en degene die vertelt straalt helemaal. Welke vraag ik dan stel? Ik heb het over: ‘wat is een mooie vakantie

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders