In deze aflevering van Pak je Podium TV superwaardevolle tips van online ondernemen pionier Corien Oenema, over jouw online marketing. Oftewel, hoe laat je de wereld weten wat je in huis hebt?

Online ondernemen is booming. Het betekent dat je niet gebonden bent aan uurtje factuurtje, maar dat je het internet inzet om jouw producten schaalbaar te verkopen. Denk bijvoorbeeld aan een training, cursus, of online programma: die kun je een keer maken, en vervolgens meerdere keren verkopen.

Dat is de theorie, maar de praktijk heeft iets meer voeten in de aarde. Denk aan de techniek en je marketing: mensen moeten natuurlijk wel weten dat jouw product bestaat!

Iemand die hier vanaf dag 1 mee bezig is, is online ondernemer Corien Oenema van Cocreate Online Business. Zij had al een mediabedrijf, maar toen ze alleen kwam te staan met 4 kleine kinderen was er de noodzaak om een bedrijf te creëren, waarmee ze ook genoeg tijd overhield voor haar gezin. En dat kan online.

Na heel wat jaren ervaring en een succesvol blog werd het tijd voor een nieuwe stap: het voor anderen mogelijk maken om ook online te ondernemen. Met een instapklaar online bedrijf. Het wavemaker platform was geboren.

Ik ben zelf meteen in dit ‘online bedrijfsverzamelgebouw’ gaan zitten. Want ik moest steeds technische mankementen fiksen: dan kon een klant weer niet inloggen, dan waren er ineens video’s foetsie. Tijd om naar de next level te gaan en voor een professionele ‘winkel’ te gaan.

Nu heb ik geen website meer, maar heb ik een voorkant en een achterkant: klanten kunnen meteen naar de webwinkel, en komen daarna in mijn leeromgeving terecht.

In deze aflevering van Pak je Podium TV geeft Corien haar tips over jouw online marketing voor je online bedrijf. En omdat ik natuurlijk helemaal ben van je podium pakken en online zichtbaarheid, komen Corien en ik met een megavette actie.

Als jij nu instapt in het Wavemaker Platform (wat ik zelf ook heb gedaan, en alleen daarom aanbeveel, omdat ik er zelf onwijs blij mee ben!), krijg je mijn Pak je Podium Online Programma erbij. Mijn presentatiecursus waarmee ik je leer je verhaal te vinden, op te bouwen en te delen. Zodat jouw publiek je weet te vinden, en jij je product kunt verkopen.

Kijk snel op www.wavemakerplatform.com/evabrouwer waar deze superaanbieding op jou staat te wachten!

Pin It on Pinterest