“En toen ging ik de mist in op live televisie….”

Als ik het verhaal vertel van mijn blackout op live televisie als nieuwslezer, hangen mensen aan mijn lippen. Ik kan wel vertellen dat ik een ervaren presentator ben, die door schade en schande heeft geleerd hoe het moet, maar niets werkt zo goed, als het delen van mijn verhaal.

En dat kun jij ook. Denk aan de magische woorden “Er was eens…”
Zo beginnen van oudsher sprookjes, en het is ook het teken dat je als kind op het puntje van je stoel kunt gaan zitten, want dan begint het VERHAAL! Dat wil je niet missen.

Dat gevoel wil je ook losmaken bij jouw publiek: dat ze niks van je willen missen! Maar nog te vaak voelen we ons verplicht om moeilijke woorden te gebruiken, vertellen welke opleidingen we hebben gedaan hebben. Want we willen toch serieus genomen worden?!

Trap niet in de valkuil! In deze video deel ik mijn les ‘storytelling voor dummies’. Iedereen kan het, jij ook! Bekijk de aflevering snel!

Wil je meer weten over presenteren, en storytelling, en vooral ook: Welk verhaal je dan moet kiezen? Schrijf je dan hieronder in voor mijn gratis presentatietraining. Dan kun je meteen aan de slag!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares