Pak je Podium TV 127: Dit is het geheim van Koningin Maxima

PJPTV 127 Happy High Status bij Maxima

Stel jezelf even voor: Premier Rutte in vrolijker tijden. Hij loopt het gebouw van de Tweede Kamer binnen, maar OH JEE!!!

Bij de poortjes laat hij zijn beker met koffie uit zijn handen vallen! 

Er staan een hoop camera’s omheen die het vastleggen. Onverstoorbaar lacht Rutte en hij vraagt een mop van een schoonmaker in de buurt en dweilt het zelf op onder luid gejoel van de schoonmakers en wat omstanders. Met zijn welbekende brede grijns geeft hij de dweil terug en loopt hij weg.

De beelden gaan de wereld over. Mensen uit andere landen verbazen zich erover dat een premier zijn eigen koffie opdweilt! Maar voor Rutte betekent het geen imagoschade. Allesbehalve! Hij kan dit maken. Hoe kan dat??

Dat fenomeen heet Happy High Status, en jij kunt het ook bereiken: Te allen tijde je vrolijke waardigheid behouden. Nog een meester aan het werk zien? Bekijk de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV waarin ik jou het geheim van Happy High Status laat zien aan de hand van een ware meester… Koningin Maxima! Watch en learn..

Hoe vaak zou jij je minder mogen schamen en veel meer deze positieve waardigheid mogen dragen? Je weet: je staat pas voor l*l als je zelf dénkt dat je voor l*l staat! 

Probeer het uit en ik hoor graag je ervaringen!

Liefs Eva

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches