Pak je Podium TV 118: Dit leer jij over spreken van deze populaire podcastmaker

Over spreken gesproken

Hoe word je spreker? Met een goed verhaal natuurlijk! Maar ook met polijsten en hulp inroepen van een professional. Hoewel ik zelf het liefste andermans verhalen tevoorschijn tover, is het bij jezelf altijd lastiger. Daarom riep ik de hulp in van sprekersregisseur Glenn Vergoossen van de bekende sprekerspodcast ‘Over Spreken gesproken’, die ook de podcast van Thijs Lindhout omturnde naar een theatershow. Glenn interviewde mij voor zijn podcast en zo durfde ik mijn verhaal hem toe te vertrouwen.

En over minder dan een week is het eindresultaat zover! Dan is mijn theatrale lezing en interactieve Masterclass ‘Niet zo bescheiden!’. De geschiedenis en kunst van je podium pakken’, op 3 mei: mijn verjaardag!

Zometeen lees je hoe jij er nog bij kan zijn, maar eerst drie toptips van Glenn voor JOUW verhaal. Bekijk de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV:

Hoe zou jij deze tips kunnen toepassen?

Maandag 3 mei kun je het eindresultaat zien en hoewel er geschiedenis in voorkomt (ik ben historicus) valt er genoeg te lachen!

We gaan vervolgens samen aan de slag met opdrachten om JOUW verhaal te ontdekken en wie weet kom je wel bij mij in het scherm in de studio, Pak je Podium!

Erbij zijn kan nog: je krijgt jouw kaartje cadeau bij aankoop van mijn nieuwe boek ‘In 10 stappen online presenteren’. Alle boeken helpen in mijn doel om op #1 te komen van Managementboek! 

Help je mee? Check www.evabrouwer.tv/deal

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches