Pak je Podium TV 106: Zo kun je minder streng zijn voor jezelf.

Waarom zijn we toch vaak zo streng voor onszelf? Of bang dat het niet genoeg is?

Ken je dat? Heel lang puzzelen op je presentatie, nog een extra slide in Powerpoint toevoegen en uiteindelijk ben je er niet eens aan toegekomen!! We overschatten vaak de hoeveelheid kennis en materiaal die nodig is om een goede presentatie, training of workshop te geven. Helemaal online! Mensen krijgen acuut een bore-out als ze overvoerd worden met cijfertjes! 

Geloof me, ik heb mezelf er ook schuldig aan gemaakt! Uit onzekerheid of het wel genoeg was. Of het wel GOED genoeg was. En beter teveel dan te weinig, toch? Eh… Laten we het eens omdraaien: laten we eens beginnen met zeggen HOE FREAKING GOED WE ZIJN?? Bekijk de video met daarin een crash course zelfliefde voor beginners. 

Besef je wel dat je veel meer waarde te geven hebt dan je nu denkt?  Zo had ik pas een 1-op-1 sessie met een vrouwelijke leidinggevende die een nieuwe workshop aan haar collega’s ging presenteren. Ze kwam met veel fascinerende casussen, maar die kwamen allemaal uit boeken! Op zich heel interessant, maar het had geen relatie met haar of met het bedrijf waar ze voor werkte. Ze durfde er niet op te vertrouwen, dat haar EIGEN ervaringen net zowaardevol waren!

Na onze sessie en na veel vragen en mooie gesprekken, hadden we bij alle punten die ze wilde maken, persoonlijke en relevante voorbeelden van de eigen werkvloer. Een stuk herkenbaarder en leuker ook nog!

Klamp je je nog vast aan de onpersoonlijke feiten in plaats van jouw eigen magie toe te voegen? Weet je niet zeker of het goed genoeg is? Het is de sleutel om echt een leider in jouw vakgebied te worden! Ik help je er graag mee! Als jij serieus bent in je (goede) voornemen om meer aan je zichtbaarheid te doen, doe dan mee aan het Pak je Podium Programma. De deuren gaan bijna dicht!! Kijk op evabrouwer.tv/pakjepodium

 

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Kijk in ons Privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches