Programma Pak je Podium - Pak je podium

Programma Pak je Podium

Pak je podium programma

Workshops, online training
en VIP-coaching

Hier ga je geen spijt van krijgen.

Online Presenteren Eva Brouwer

Pak je Podium Programma

Wordt het tijd dat JIJ je podium pakt? Dat je betere berichten post op social media en zo je bereik vergroot? Dat je jezelf neerzet als expert, zodat klanten vanzelf naar jou toekomen? Dat je gevraagd wordt door de media? Doe dan mee aan Pak je Podium. Schrijf je in en je krijgt  toegang tot mijn videolessen, werkboeken, opdrachten en je krijgt mijn persoonlijke begeleiding in een besloten FB-groep. Klik op de knop om te zien welke resultaten eerdere deelnemers hebben behaald!

Online training ‘Jouw videopitch in 10 stappen’

Nooit meer een mond vol tanden bij een voorstelrondje! Wil jij jezelf origineel en begrijpelijk voorstellen? Dan is deze online training echt wat voor jou. In korte praktische stappen leer je de strategie om kort en krachtig te zijn, niet af te dwalen, en persoonlijk te zijn in je verhaal. En je leert ook hoe je die kunt vastleggen op camera, gewoon met je smartphone! Het resultaat is dat je een concrete pitch hebt, die anderen begrijpen, nooit meer vergeten en die klanten oplevert. 

Zelf als dagvoorzitter aan de slag?

Wil jij zelf als presentator van zakelijke evenementen aan de slag? Een zogeheten dagvoorzitter? Ik heb zelf jarenlange ervaring en ben een van de meest gevraagde vrouwelijke dagvoorzitters van Nederland. Nu geef ik het stokje door aan anderen. Ik begeleid slecht een paar personen per jaar in een exclusief 1-op-1 traject dat 6 maanden duurt.

Ik leer je alles over de inhoudelijke voorbereiding, presentatie, teksten schrijven, branding, zichtbaarheid, acquisitie en positionering in de markt.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders