Pak je Podium Programma

Workshops, online training en VIP-coaching
Ja dat wil ik!

Presentatiecursus Pak je Podium

Twee keer per jaar kun je meedoen met mijn presentatiecursus Pak je Podium ‘Presenteren met Zelfvertrouwen’. De editie voorjaar 2018 is al vol, maar er komt weer een nieuwe ronde. Dit is mijn piece de résistance. ? In 8 weken krijg je van mij wekelijks videolessen, werkboeken, opdrachten en persoonlijke begeleiding via Skype, webinars en een besloten FB-groep. Er zitten twee live dagen bij. Tijdens de trainingsdag nemen we een professionele videopitch op. En je eindigt met een live performance in een heus theater!

Pak je Podium-events

Ook organiseer ik zelf geregeld live bijeenkomsten en bied JOU ik een podium. Zoals op het Pak je Podium Pitch Event, waar tientallen vrouwen het podium opstappen om zichzelf op een krachtige manier voor te stellen.

Ook organiseer ik mijn Aperitivo Borrels. Bij een ticket krijg je mijn online training ‘Jouw videopitch in 10 stappen’ cadeau, waarmee je jezelf leert voorstellen. Dat kun je meteen in de praktijk brengen op mijn exclusieve Aperitivo Borrel, waar je ook gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers ontmoet. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan hier.

Zelf een evenement presenteren?

Zelf ben ik al jarenlang dagvoorzitter; presentator van zakelijke evenementen. Congressen, symposia, kick off, noem maar op. Maar dat kun jij ook!
Ik help vrouwen die zelf hun eigen event organiseren en zelfverzekerd hun publiek willen toespreken. Ook help ik met het ontwerpen van je ‘signature speech’; waarom doe je wat jij doet? Hoe is het ooit begonnen? Hoe vertel je dat, terwijl iedereen aan je lippen hangt?

Met zo’n inspirerend verhaal kun je ook optreden als spreker. Is dit wat voor jou? Heb je ‘Ja’ gezegd om ergens te spreken, maar wil je zekerder in je schoenen staan, en overtuigend overkomen? Twee keer per jaar begeleid ik één vrouw in een exclusief traject om zelf dagvoorzitter te worden. Wil je 1-op-1 hulp bij een belangrijke speech? Schakel ook dan mijn hulp in! 

Exclusieve 1 op 1 samenwerking

Wil jij samen met mij aan de slag? Wil je zelf ook aan de slag als dagvoorzitter? Heb je een deadline en wil je dat ik met jou aan je signature speech werk? Of heb je meer behoefte aan een training op het gebied van persoonlijk leiderschap? Ik werk graag op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Daarnaast ben ik trainer bij de MPOP Business School van de razend succesvolle online ondernemer Simone Levie. Ook coach ik managementteams van bedrijven om hun verhaal te scherpen. Heb je interesse in dit exclusieve traject genaamd ‘Get your Story Straight!’? Neem dan contact met me op.