Pak je Podium Programma

Workshops, online training en VIP-coaching Ja dat wil ik!

Online presentatiecursus Pak je Podium

Een keer per jaar houd ik mijn online presentatiecursus Pak je Podium ‘Presenteren met Zelfvertrouwen’. De volgende editie is voorjaar 2018. Dit is mijn piece de résistance. 😉 In 8 weken krijg je van mij wekelijks videolessen, werkboeken, opdrachten en persoonlijke begeleiding via Skype, webinars en een besloten FB-groep. Er zitten twee live dagen bij. Tijdens de trainingsdag nemen we een professionele videopitch op.

Pak je Podium-events

Ook organiseer ik zelf geregeld bijeenkomsten. Zoals de Pak je Podium-workshop ‘Laat zien wie je bent!’, waarbij je jezelf leert presenteren met zelfvertrouwen. Hoe stel je jezelf krachtig en kernachtig voor? In een groep van zes vrouwen gaan we ’s ochtends trainen en hardop oefenen op de inhoud. We hakken samen een weg door de jungle van jargon en moeilijke woorden, om die pareltjes te vinden.

Na de lunch word je professioneel opgemaakt en leggen we jouw kernboodschap vast op film. Zodat je jouw missie kan vertellen aan een breed publiek. Deze training kost 497,-. De eerstvolgende gelegenheid is op 23 mei. Meld je hier aan.

Zelf presentator of dagvoorzitter worden?

Mijn nieuwste project is andere vrouwen leren hoe zij dagvoorzitter kunnen worden. Wat is een dagvoorzitter? Een presentator van zakelijke evenementen. Congressen, symposia, kick off, noem maar op.
Ik help vrouwen die ‘ja’ hebben gezegd tegen een verhaal op het podium, als spreker of dagvoorzitter, maar vervolgens niet weten hoe ze het moeten doen. En ik krijg veel aanvragen die ik zelf niet kan doen, maar ik kan wel iemand anders in de organisatie leren hoe het moet. Of wil jij de spreker of presentator zijn van je eigen event? Dat kun jij! Met mijn tips en tricks. Coming soon. 😉

Workshops & trainingen

Ik geef geregeld workshops en trainingen bij bedrijven en (vrouwelijke) netwerkclubs. Denk aan een pitch-training (met of zonder video), de mini-workshop ‘Zelf een video maken met je smartphone’, de training ‘Presenteren met Zelfvertrouwen’ van een dag of dagdeel.

Ook ben ik trainer bij de MPOP Business School van de razend succesvolle online ondernemer Simone Levie. Wil je weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Ik werk op maat. Informeer naar de mogelijkheden.