Pak je Podium Programma

Workshops, online training en VIP-coaching
Ja dat wil ik!

Presentatiecursus Pak je Podium

Wil je zelf op het podium staan als spreker? Doe dan mee aan mijn high end presentatiecursus Pak je Podium ‘Presenteren met Zelfvertrouwen’. De volgende editie is voorjaar 2019. Dit is mijn piece de résistance. ? In 8 weken krijg je van mij wekelijks videolessen, werkboeken, opdrachten en persoonlijke begeleiding via Skype, webinars en een besloten FB-groep. Er zit een live trainingsdag bij en een podium-performance in een heus theater!

Pak je Podium Aperitivo

Jezelf voorstellen onder het genot van een drankje. Dat is de Pak je Podium Aperitivo Borrel. Bij een ticket krijg je mijn online training ‘Jouw videopitch in 10 stappen’ cadeau, waarmee je jezelf leert voorstellen. Dat kun je meteen in de praktijk brengen op de exclusieve Aperitivo Borrel, waar je ook gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers ontmoet. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan hier.

Zelf als dagvoorzitter aan de slag?

Zelf ben ik al jarenlang dagvoorzitter; presentator van zakelijke evenementen.
Wil  jij dat ook? Ik begeleid slecht een paar personen per jaar in dit exclusieve 6 maanden traject.

Ik leer je alles over de inhoudelijke voorbereiding, branding, zichtbaarheid, acquisitie en positionering in de markt. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.