Online training 'Online Presenteren'

Presenteer jij regelmatig vanachter je laptop of telefoon? Wil je sprankelend en overtuigend presenteren voor de camera?

NU TIJDELIJK 97,- ex. btw!  (ter waarde van 297,- euro)

Voor elke coach, trainer, adviseur, auteur of ambitieuze professional

Wat ervaar je nu?

Misschien vergader je veel online achter het beeldscherm en merk je dat je toehoorders je glazig aankijken.. tenminste, als ze niet hun scherm uit hebben gedaan of stiekem op hun telefoon spieken, omdat ze zijn afgehaakt.

Mogelijk maak je gebruik van video’s voor je marketing of klanten, maar zie je jezelf als een konijn in de koplampen naar jezelf turen en vind je jezelf houterig overkomen.

Wie weet begin je aan een verhaal, maar weet je nooit waar het eindigt en raak je hopeloos verstrikt in alles wat je wil vertellen. Het gevolg is dat het je niet lukt anderen te motiveren en dat je hun aandacht verliest. Laat staan dat ze je klant worden!

Waar wil je naartoe?

Hoe mooi zou het zijn als het niet uitmaakt of je live presenteert of via een camera: jouw persoonlijkheid straalt door het scherm heen!

Stel je voor dat je publiek geboeid blijft hangen door wat jij vertelt en dat ze gewoon de tijd vergeten, zo interessant breng je het.

Beeld je in dat je zelfverzekerd presenteert, omdat je vertrouwen hebt in de techniek en structuur van je verhaal.

 

Visualiseer dat je verandering teweeg brengt bij anderen omdat je de skill van presenteren op camera beheerst!

Dus hoe bereik je dat?

Het is tijd om online presenteren serieus te nemen!

Online Presenteren Eva Brouwer

Waarom is dat belangrijk?

Je kunt je niet langer verstoppen en afwachten tot we weer uitsluitend real-life vergaderingen of bijeenkomsten hebben.

Als professional met ambities moet je deze skill masteren om carrière te maken of je business een impuls te geven.

Je denkt misschien dat je niet goed bent in presenteren, maar het is makkelijker dan je denkt en ook voor jou weggelegd!

 

 

Waarom is het juist NU belangrijk?

Zeker nu we minder vaak fysiek bij elkaar komen is het lastiger om je punt te maken in een online meeting. Je staat niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk op MUTE!

De techniek is toegankelijker en makkelijker dan ooit, maar je wil niet als een amateur overkomen.

Daarbij is er veel meer concurrentie online en als je videocontent maakt of jezelf in beeld laat zien, moet de kwaliteit wel goed zijn, zodat je overkomt als een expert.

 

Dit is echt een waanzinnige kans!

Deze training is tijdelijk geen 247,- euro maar 97,- en geeft je een voorsprong op vele anderen, die zich nog niet durven te presenteren online, of er nog niet het maximale uit halen.

Waarom zou je dat van Eva van Pak je Podium leren?

Presentator, dagvoorzitter en presentatietrainer

Eva Brouwer heeft meer dan twintig jaar ervaring als professioneel presentator, spreker en dagvoorzitter, waaronder 10 jaar bij de televisie. In haar eerste maand kreeg ze live op tv een black-out, waardoor ze ook een expert is in hoe het NIET moet. 😉 Eva bouwde vanaf daar een succesvolle carrière op, zowel op tv, radio en op het podium, waar ze onder meer op het podium stond naast de Koning en premier.

Eva runt haar eigen trainingsbureau Pak je Podium, waarmee ze succesvol presentatietrainingen en trajecten verzorgt en optreedt als spreker op events. Ze schreef de nummer #1 bestseller op Managementboek ‘In tien stappen online presenteren’. Als je wil leren hoe je (live) presenteert op camera ben je bij Eva absoluut aan het juiste adres! Pak je Podium!

Wat ga je leren?

Het wordt tijd dat ook jij jouw podium pakt

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches