Ik wil graag iets heel bijzonders met jullie delen. Het állereerste FB-filmpje van Nathalie Van der Endt-Koert van VolTrots. En meteen ook waanzinnig goed bekeken! Nathalie is een van de 8 deelnemers aan mijn presentatiecursus Pak je Podium. En haar podium pakken, dat doet ze bij deze glansrijk.

 
Nathalie is coach voor volle vrouwen, dames met een maatje meer, of met overgewicht. Hoe je het wil noemen. Ze heeft zelf een manier gevonden om haar lijf liefdevol te accepteren en te genieten van het leven. En ze leert nu andere volle vrouwen om zichzelf ook te nemen zoals ze zijn.
 
En dat is natuurlijk echt geen makkelijk onderwerp om over te praten! Als je als kind juist gepest bent met je lijf, en je altijd hebt gedacht ‘ik neem al zoveel ruimte in, dan mag ik niet nog meer ruimte innemen’. Om dan júist je podium te pakken, petje af.
 
Maar Nathalie doet het omdat ze weet dat het de manier is om andere vrouwen te bereiken. Om anderen te inspireren en verder te helpen, moet ze zichzelf laten zien en haar verhaal delen.
 
7 mei is zij een van de sprekers op een echt podium in een theaterzaal. Ik ben nu al waanzinnig trots! En ook op de andere deelnemers uiteraard. They blow me away!
 
Wil je weten hoe jij ook je podium kunt pakken? En leren van de vrouwen die je voor zijn gegaan? Kom dan ook op zondagmiddag 7 mei naar het Pak je Podium Netwerk Event. Hier vind je meer info: 
Liefs