Gratis training live met lef

T.W.V. €297,-

Live gaan op social media is een geweldige manier om jezelf als expert neer te zetten. Met deze training leer je stap voor stap hoe jij succesvol kunt livestreamen. Dat is ook dé manier om te oefenen met spreken voor groepen!

Je krijgt 10 waardevolle lessen over video’s opnemen, techniek, storytelling, alle mogelijke platformen, een succesvolle opbouw van je verhaal en nog veel meer! Begin vandaag nog met presenteren. Schrijf je nu in en ontvang direct de video’s:

Na aanmelden ontvang je direct meer informatie in je mailbox. Ook ontvang je wekelijks een aflevering van Pak Je Podium TV. Mocht je dit niet willen ontvangen dan kun je je op elk gewenst moment afmelden.

P.S. Heb je niets ontvangen check dan vooral je spamfolder en neem anders contact op via support@evabrouwer.tv

OVER EVA

Ik ben Eva Brouwer. Presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer bij mijn eigen bedrijf Pak je Podium. Het is mijn missie om vrouwen bewust te maken van hun eigen krachtige verhaal. Ik help jou de woorden te vinden, die bij jou passen, en ze met zelfvertrouwen te presenteren. Ik help je liefdevol over de drempel om zelf je podium te pakken. Nieuwsgierig? vraag dan nu TIJDELIJK GRATIS mijn training Live Met Lef! aan.

Het wordt tijd dat jij de flamingo in je los laat

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches