Landingspagina - Pak je podium

Breng je geschiedenis tot leven en creëer een succesvolle toekomst!

Gebruik de kracht van persoonlijke storytelling voor:

👉 Meer impact en overtuigingskracht, omdat je anderen mee neemt in een meeslepend verhaal.

👉 Meer connecties, omdat je jouw expertise koppelt aan jouw persoonlijke en dus unieke achtergrond. Mensen houden van authenticiteit!

👉 Meer groei in business en carrière, omdat je duurzaam bouwt aan jouw eigen merk. Niet op hypes gebaseerd, maar op jouw eigen kracht en ervaring.

Bekend van:

Had jij vroeger een geschiedenisleraar bij wie je aan de lippen hing? Dat komt door de meeslepende verhalen die geschiedenis in zich heeft. Én hoe je die vertelt. Dat geldt ook voor jouw geschiedenis!

Stel je eigen verleden even voor als een grote boekenkast waar je voor staat. Zie je die grote kasten vol? Wat moet je daar in vredesnaam uit kiezen om te delen!? Wat vertel je wel, wat niet? Waar maak je impact mee?

Hoe kan je je verhalen zo vertellen dat ze blijven hangen bij je lezers, je kijkers en je volgers. Op zo’n manier dat ze meer van je willen. Omdat jij met jouw verhalen diepe transformerende impact maakt.

Met mijn achtergrond als presentatietrainer en historicus help ik je om dieper in JOUW persoonlijke geschiedenis te duiken. We ontdekken welke parels je daar kunt vinden en hoe je daar een relevante boodschap voor nu uit haalt. Zodat je bijdraagt aan de toekomst van anderen. 

Deze storytellingtraining geeft zelf het beste voorbeeld! Voor deze training duik ik de Amsterdamse geschiedenis in en heb ik video’s gemaakt op eeuwenoude plekken. Ik neem je mee naar unieke historische locaties en koppel de onbekende verhalen de plek aan persoonlijke ontwikkeling. 

Ook heb ik me laten inspireren door de schitterende AI-foto’s die AI-artist Mathieu van den Berk voor mij heeft gemaakt. Die symboliseren mijn achtergrond als historicus
met een futuristische knipoog.

Ik daag jou ook uit om in je eigen geschiedenis te schatgraven en een nieuwe betekenis aan te geven voor jou en jouw doelgroep.

Omdat je met meer kennis van jouw geschiedenis, een nog succesvollere toekomst creëert!

Dit wordt de boeiendste geschiedenisles on steroids!

Breng je geschiedenis tot leven!

In het online mini-programma over (hi)storytelling ‘Breng je geschiedenis tot leven’ gaat historicus en presentatietrainer Eva Brouwer van Pak je Podium dieper in op JOUW persoonlijke geschiedenis, welke parels je daar kunt vinden en hoe je daar een relevante boodschap voor nu uit haalt. Zodat je succesvol bijdraagt aan de toekomst van anderen.

"meer gebracht dan ik ooit had durven dromen"

Een goed voorbeeld van historytelling is mijn eigen inzicht dat ik mijn achtergrond als historicus veel meer kon gebruiken om mij te onderscheiden in een grote vijver van presentatietrainers. Jarenlang dacht ik dat ik niks meer had aan mijn geschiedenis-achtergrond. 

Tot ik ineens inzag dat mijn grootste unieke talent, waar ik jarenlang ervaring in had, gewoon lag in te stoffen!

En nu zie ik dat goud in no time bij mijn klanten. Wat is jouw unieke snijvlak tussen je persoonlijke levensverhaal, werkervaring, visie en achtergrond?

Wat zegt die geschiedenis nu over wie jij bent geworden? En snappen wij dat al? Laat jij dat al zien? Tijd om je unieke podium te pakken. Het ligt voor het oprapen! 

"Eva stelde steeds de juiste vragen"

Verstop je talent niet, deel het!

Met dit storytellingprogramma leer je
in 5 simpele stappen:

Met dit 4-weken programma maak je in simpele stappen:

👉 Een keuze te maken in de waardevolle sleutelmomenten van je leven.

👉 Wat de waarde is van de juiste anekdote is. Waardoor je diepe impact maakt bij de ander.

👉 De skills om een verhaal ook daadwerkelijk smeuïg en sfeervol te delen, zodat de ander het nooit meer vergeet.

👉
Hoe iets dat misschien negatief was in jouw verleden, of waar je je voor schaamt of een bepaalde overtuiging over hebt, juist jouw onderscheidende kracht kan zijn!

"Nooit meer een verhaal met 'en toen, en toen"

Verstop je talent niet, deel het!

Wat krijg je bij 'Breng je Geschiedenis tot leven?'

Je geschiedenis valt niet altijd mee

maar je kunt nog altijd geschiedenis schrijven!

Omdat ik vind dat alle ondernemers dit zouden moeten leren kan je je nu inschrijven voor slechts 44,- ex btw!

De volgende keer is de prijs 111,- en daarna gaat de prijs weer omhoog.

Wees er snel bij! Tijd om in jouw tijdmachine te  stappen

"Vertrouwen gegeven om het te doen"

Verstop je talent niet, deel het!

Toptrainer, spreker en impactversneller Eva Brouwer van Pak je Podium geeft je de sleutel tot maximale impact op anderen.

WAAROM ZOU JE DAT VAN EVA BROUWER LEREN?

Presentator, dagvoorzitter en presentatietrainer

Eva Brouwer is de flamingo onder de trainers en sprekers van Nederland. Kleurrijk, inspirerend, prikkelend, hilarisch en loeischerp! Deze historicus, journalist en presentator heeft zich ontpopt tot toptrainer, die eerder het podium deelde met topsprekers als Robert Cialdini, Remco Claassen, Jan van Setten, Jitske Kramer en Jos Burgers.

Eva’s taal is presenteren, maar de boodschap is niet dat jij per se het fysieke podium op moet. Nee, ELKE DAG IS EEN PODIUM! Jij hebt elke dag opnieuw de kans om dat podium te pakken om jouw doel te bereiken: impact maken op het leven van anderen. Hoe kun jij jouw steentje bijdragen? Welke vorm past het beste bij jou? Met je kop op tv? In de media? Schrijven? Op social media? Of in die vergadering? Het gaat om de juiste woorden vinden en de boodschap VERTELLEN. Klaar met struisvogelgedrag! Als jij vindt dat dingen anders moeten, is het tijd om je verantwoordelijkheid te nemen. En Eva laat zien dat dat makkelijker is en leuker dan je nu misschien denkt!

Early bird!

Tijdelijk is de investering voor de Impactversneller Seminar niet 397,- ex. btw maar slechts 247,- ex, btw!

De eerste 20 deelnemers krijgen zelfs mijn Pak je Podium Zet jezelf op de Kaart set CADEAU!

Eva Brouwer kaartenset
Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders