Zoek jij een ervaren presentator of dagvoorzitter?

HIER WAS EVA EERDER DAGVOORZITTER:

Vrouwelijk dagvoorzitter

“We vinden het eigenlijk wel leuk als er een vrouw op het podium staat.” Die vraag krijg ik geregeld van opdrachtgevers. Bij veel zakelijke bijeenkomsten bestaat het merendeel van de aanwezigen uit mannen. Zeker in bepaalde branches. Ik kan je verzekeren, het klopt. Het is inderdaad prettig voor een evenement als er een balans is tussen verschillende sprekers. Mensen van binnen de organisatie en buitenstaanders die er met een frisse blik naar kijken. Man en vrouw. Jong en oud. Opdrachtgevers kiezen mij natuurlijk niet alleen omdat ik een vrouw ben, maar omdat ik al meer dan 10 jaar ervaring heb op podia in binnen- en buitenland als dagvoorzitter en presentator. Na een carrière bij de televisie als presentator van het dagelijks actualiteitenprogramma U Vandaag bij RTV Utrecht, besloot ik me uitsluitend te richten op live bijeenkomsten. De interactie met een live publiek, debat in goede banen leiden, inspelen op spontane gebeurtenissen, kritisch doorvragen, persoonlijk interviewen. Dat is waar mijn talent tot zijn recht komt.
pak je podium online

Wat ik vaak hoor van mensen die met mij hebben gewerkt is dat ik ad rem, fris en vernieuwend ben, met humor. Ik kan snel de essentie uit een onderwerp halen, of het nu de installatie van een nieuwe pijpleiding is, de toekomst van de verzekeringsmarkt, een debat over orgaandonatie of de geschiedenis van de VOC (ik ben van huis uit historicus).

Ik maak me de stof heel snel eigen en durf ook veel te vragen. Als IK het niet snap, is de kans groot dat veel mensen in de zaal het ook niet snappen. Vaak tuigen we presentaties op met veel jargon en een bombardement aan powerpoint slides. Maar wordt het daar duidelijker van?

Graag kijk ik mee met de opdrachtgever welke vorm het beste past bij de inhoud, en adviseer ik over manieren om de deelnemers te betrekken bij de discussie, in plaats van alleen toe te horen. Uiteraard presenteer ik ook in het Engels.

Niet voor niets werd ik eerder verkozen als beste vrouwelijke talent bij de verkiezing van Dagvoorzitter van het Jaar. Stond ik op het podium naast Koning Willem-Alexander en Premier Rutte. Graag sta ik ook naast jou op het podium. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een mail naar info@evabrouwer.tv.

Dit zeiden eerdere opdrachtgevers over Eva:

Fons Scheltema | Korps Mariniers

Eva is scherp van geest, heeft een goed gevoel van humor en empathisch vermogen. Tijdens het symposium betaalde de uitstekende voorbereiding, de voorgesprekken met de sprekers zich uit. Eva stelde de sprekers de juiste vragen, gaf hen voldoende ruimte hun eigen verhaal te vertellen, was kritisch en bewaakte de voortgang. Bovendien toonde zij die dag daadkracht en straalde veel dynamiek uit.

Nicoline van Straten | Livehouse
Met Eva als presentator werken is een feest. Ze verdiept zich ontzettend goed in de materie, is geordend in haar aanpak, prettig in de omgang en stelt sprekers op hun gemak. Gasten/congresgangers reageren erg enthousiast op haar frisse, ogenschijnlijk losse en spontane manier van aanpak. We werken meer dan graag met haar en verkiezen haar vaak boven bekende presentatoren.
Erik Graadt van Roggen | Winkelman en Van Hessen

Ik kan Eva Brouwer van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede (event)presentator, gespreksleider of dagvoorzitter. Ze is geïnteresseerd en op de hoogte, stelt de juiste vragen en houdt de regie in eigen hand. Eva bereidt zich goed voor, improviseert waar het moet, heeft humor en flair en is authentiek.

Annemiek van de Mast, East Side | Live Communicatie en Events
We hebben Eva leren kennen als een sterk inhoudelijke presentatrice, die goed voorbereid en enthousiast te werk gaat. Op een doortastende wijze maakt ze de materie eigen. Haar natuurlijke manier om sprekers op hun gemak te stellen, geeft rust en luchtigheid in een programma. Haar charmante voorkomen maakt het geheel compleet.”
Mario | kijker RTV Utrecht

Ik vond het een genot wat voor een groot gedeelte aan Eva Brouwer te danken is. Wat een kei. Met een heel open gezicht. Soms met verbazing kijkend, dan weer argwanend, of zelfs tegen het boze aan. Eva is open, gemeend geïnteresseerd. We vinden haar echt een vakvrouw met een mooi programma. 

Lara Schwarz | Geldmuseum/Amsterdam Museum
Haar professionaliteit en inlevingsvermogen hebben er mede voor gezorgd dat de avond perfect verliep. Ook in de voorbereidingen voor dit evenement, toonde Eva zich creatief en professioneel.

neem contact op!

Je ontvangt van ons binnen twee werkdagen antwoord.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders