Live vip-dag Entertrainment!

Minder serieus presenteren
en juist serieuzer genomen worden?
Het kan!

Kom op 17 februari naar de live VIP-dag Entertrainment!

👉 Locatie: Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99, Utrecht

👉 Tijd: 10:00-17:00

aanbevolen door

Ontdek de kracht van 'EntertRainment'!

Je leest het goed: hoe breng je informatie en kennis over, terwijl het wel entertaining is en dus beter blijft hangen?

Stel je voor. Je bent op je werk en moet weer eens dezelfde presentatie geven. Eigenlijk vind je de presentatie zelf ook dodelijk saai. Maar ja, je moet nou eenmaal deze informatie delen.

Daar gaan we. Na dertig seconden begint de eerste collega al op zijn telefoon te kijken. Oh nee, dit gaat de verkeerde kant op … En eerlijk gezegd begrijp je het wel.

Kortom: dit kan anders! 

"meer gebracht dan ik ooit had durven dromen"

No more saaie powerpoints

Mijn naam is Eva en ik geloof dat presenteren anders kan. Leuker. Grappiger. Luchtiger.

En authentieker dan je denkt.
Weg met die saaie powerpoints, of alleen als het echt niet anders kan. Op naar een interactief verhaal waarbij iedereen aan je lippen hangt, meedoet en waar je publiek het nog tijden over heeft. Omdat dat wat je doet echt impact heeft gemaakt!

Klinkt dat aantrekkelijk? Doe dan mee aan de live VIP-dag EntertRainment!

Voor wie is deze VIP-dag geschikt?

"Nooit meer een verhaal met 'en toen, en toen"

Wat houdt 'Entertrainment' in?

Entertrainment betekent dat je meer persoonlijkheid aan je inhoud toevoegt, zodat mensen niet slechts de kennis tot zich nemen, maar dankbaar zijn dat ze dat van JOU mogen leren! Deze training twijfelt niet aan jouw kennis als vakexpert, maar kijkt naar de vorm, stijl en structuur hoe jij jouw presentatie en expertise nog beter en gemakkelijker overbrengt op jouw publiek.

Je kunt je veel meer permitteren dan je denkt: Deel jouw verhalen, ervaring en speel in op wat er speelt in de groep, ook al voelt het onwennig. Deze training geeft je daarbij houvast. Het is tijd dat jouw naam bekend wordt bij een grotere groep!

Stel je voor: je komt de ruimte in waar je zo moet presenteren. Hee, het is een stuk voller dan verwacht. Er zijn zelfs meer mensen op af gekomen dan je dacht! Het gonsde al in de wandelgangen dat er een leuk verhaal zou komen. Zelfs de voorste rij zit al vol en mensen kijken je vol verwachting aan.

Als je eenmaal bezig bent, klinken de lachsalvo’s en ben je zelf ook in je element. Oh nee! Opeens valt de beamer uit! Nou, maakt niks uit, je weet toch wat je wilt vertellen en je gaat soepel verder. Niemand vindt het erg en je krijgt complimenten over je improvisatievermogen. 

Wat krijg je bij deze exclusieve VIP-dag Entertrainment?

"Eva stelde steeds de juiste vragen"

Voor wie is deze dag interessant?

Voor sprekers, presentatoren en trainers van verschillende niveaus: iedereen kan op zijn eigen level verbeteren. Ook heb je ruimte om meer stelling te nemen en je eigen visie te delen.

Als spreker, trainer en presentator heb ik honderden presentaties gezien en trust me: veel te veel presentaties zijn dodelijk saai! Iedereen kan wel een potje entertrainment gebruiken! Deze training is ook interessant als je veel presenteert bij vergaderingen of facilitator bent. En vooral ook lef hebt om het anders te doen. Omdat het ook luchtig en interactief kan. 

Impactversneller

Over Eva:

Eva Brouwer is spreker, prijswinnend dagvoorzitter en de flamingo onder de presentatietrainers bij haar eigen bedrijf Pak je Podium. Ze schreef de nummer #1 bestseller op Managementboek ‘In 10 stappen online presenteren’ en stond meerdere malen on stage met de beste sprekers van Nederland zoals Jos Burgers, Jitske Kramer en Remco Claassen.

Eva staat bekend als ‘De Impactversneller’ en dat ben jij ook! Je hebt belangrijk werk te doen en je wil andere mensen, in jouw team of (potentiële) klanten meenemen in je verhaal. Of het nu in een gesprek is, in een presentatie of op de camera. Want elke dag is een podium! 

Eva leert je de kracht van storytelling, performance en onderscheidende content. Daardoor kom je tegelijk meer als jezelf én als expert over. Met jouw unieke kennis, ervaringen en verhalen weet jij anderen te meer boeien en eruit te springen. 

Ik zou het super vinden als we hiermee samen aan de slag gaan! Tijd om meer het podium te pakken! En dat verhalen de moeite waard worden om naar te luisteren. Dat kan jij ook!

👉 Datum: 17 februari 2023

👉 Locatie: Utrecht, Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99, Utrecht, inclusieve heerlijke lunch, historische ambiance en gezellig drankje na afloop.

👉 Investering: pilotprijs van 1497,- ex btw.

"Vertrouwen gegeven om het te doen"

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches