Online Masterclass 'Pak je Podium om je doel te bereiken!'

GRATIS!

Nog voordat ik ook maar één letter op papier had gezet sprak ik het al uit: ik kom met mijn nieuwe boek op Nummer #1 van Managementboek! En vier maanden later was het zover! Ik had mijn doel behaald! 
 
Hoe? Door mijn podium te pakken! Keer op keer weer vertelde ik mijn doel en mijn boodschap. Ik durfde het keer op keer te herhalen, maar wél met steeds een andere invalshoek. Ik liet mezelf als expert zien en tegelijk van mijn meest persoonlijke kant. Door mijn podium te pakken wist ik mijn doel te behalen.
 
Nu ben ik benieuwd naar JOU! Welk doel heb jij? Welke droom? Misschien is het ook een boek, of een event geven, als expert gezien worden, je programma uitverkopen, een nieuwe baan, tevreden klanten?
Wist je dat er veel meer haalbaar is dan je zelf denkt?
En dat je PODIUM PAKKEN de sleutel is?
 

Graag nodig ik je uit voor een GRATIS eenmalige online Masterclass over dit onderwerp. Gewoon omdat ik het leuk vindt en omdat niemand dit deelt: Hoe heb ik dat succes nou voor elkaar gekregen??

In mijn Masterclass hoor je de 10 stappen die ik heb doorlopen om mijn droomdoel te bereiken en maak je een begin met jouw ambitie waarmaken. Welke skills heb je daarvoor nodig?

Details: Online Masterclass ‘Pak je Podium om je doel te bereiken!’
 
Datum: 3 juni om 10:00 (zet in de agenda!)
 
Locatie: Via Zoom (dus beperkt plek!)
 

Na aanmelden ontvang je direct meer informatie in je mailbox. Ook ontvang je wekelijks een aflevering van Pak Je Podium TV. Mocht je dit niet willen ontvangen dan kun je je op elk gewenst moment afmelden.

P.S. Heb je niets ontvangen check dan vooral je spamfolder en neem anders contact op via support@evabrouwer.tv

Jouw videopitch afbeelding

Wacht, ik heb nog wat voor je:

Nu tijdelijk de training jouw videopitch in 10 stappen niet 97,- maar 10,- ex. btw

Wil jij jezelf origineel en begrijpelijk voorstellen? Dan is deze online training echt wat voor jou. In korte praktische stappen leer je de strategie om kort en krachtig te zijn, niet af te dwalen, en persoonlijk te zijn in je verhaal.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches