De Unie Late Night

De kop is eraf!

Donderdag 7 oktober presenteerde ik mijn eerste editie van De Unie Late Night, een culturele talkshow in Rotterdam.
Te gast was Jan Blankers, stedelijk agrariër voor de dak- en thuislozen.
We vroegen ons af of Rotterdam wel of geen urban podium krijgt en de Rotterdamse design award komt sowieso naar Rotterdam, maar gaat hij naar ontwerpbureau 75B of naar Studio Dumbar?

Dat samen met een muziekje van de band ‘At no bikini beach’ en de ode van de Rotterdamse schrijfster Sanneke van Hassel zorgde voor een mooie avond.
4 November is de volgende editie, dan met Ernest van der Kwast, 2 december ben ik er weer!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches