“Hola chicas!” De ober roept ons. We mogen plaatsnemen aan een tafel op een prachtig dakterras uitkijkend over de stad Madrid vol blinkende lichtjes. De lekkere Iberico-hammetjes en manchego-kaasjes verschijnen op tafel. Wow, dit is pas leven. Of la vida loca in dit geval.

Ik ben in Madrid met vier andere vrouwelijke ondernemers om gecoacht te worden door Nicole Offenberg. Ik heb al eerder een 1-op-1 traject met haar doorlopen. En laten we zeggen dat het niet onopgemerkt is gebleven: na onze samenwerking heb ik mijn vaste baan opgezegd en koos ik voor full time ondernemerschap. Na 10 jaar het nieuws presenteren bij RTV Utrecht, ging ik me focussen op Pak je Podium, als presentator en presentatietrainer.

Die beslissing voelde heerlijk. Maar het leven als ondernemer was wel onwennig. Ik had vaak een jachtig gevoel, werk en privé liepen door elkaar heen en ik had een gebrek aan focus en structuur. Nicole komt in deze training met eigenlijk maar één vraag: Hoe wil jij je voelen?

Klinkt simpeler dan het is. Ze maakt gebruik van het programma van de Amerikaanse business coach Danielle Laporte, The Desire Map. En in onderstaande video kom jij er achter hoe IK me wil voelen, maar ik heb ook een mooie vraag voor jou.. Nieuwsgierig? Check it out!

En? Hoe wil jij je voelen? Ontspannen, relaxed, on top of the world?

Begin vandaag nog met de eerste stappen richting jouw podium, of dat nu een video is, een statement maken in een vergadering of voor een zaal met mensen.
Schrijf je hier in voor mijn gratis presentatietips. Vul hieronder je naam en e-mailadres in, en ze komen meteen naar je toe!

 

Gratis presentatietips?